Thomas Solaks curriculum vitae:
Logo12345
adresseKontakt

C.V: Thomas Solak

TSThomas Solak, født 1964, begyndte sin musikalske løbebane som organist i 1979. Han var ansat ved Vindinge Kirke fra 1979-1989 og ved Sct. Laurentii Kirke fra 1989-1994. I disse perioder har han tillige virket som solist og kammermusiker ved en lang række koncerter i ind- og udland, bl. a. i samarbejde med trompetisten Martin Corfix. I 1985 blev han optaget på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium med klaver som hovedfag. I 1993 tog han herfra musiklærereksamen som pianist samt musikpædagogisk diplomeksamen i musikteori.

Siden 1992 har Thomas Solak været ansat som lærer i musikteoretiske fag ved Det. Kgl. Danske Musikkonservatorium, Ishøj Musikskoles MGK, samt i en periode på to år ved Københavns Universitet, Musikvidenskabeligt Institut.

Som komponist og arrangør har han bred erfaring og har særligt været produktiv inden for kirkemusikken og i forbindelse med musicalproduktioner og rytmisk-improvisatorisk musik.

Siden 1995 har Thomas Solak beskæftiget sig indgående med computerstøttet undervisning og har i samarbejde med komponisten Erik Højsgaard ledet et to-årigt udviklingsprojekt på Det. Kgl. Danske Musikkonservatorium.

Thomas Solak har gennem sit firma, Octopus, udviklet programmer til støtte af undervisningen i musikteori på forskellige nivauer. Desuden fungerer han som IT-konsulent i forskellige undervisningsmæssige sammenhænge ligesom han er en ofte benyttet kursusholder i nodeskrivningsprogrammet Finale®.

 

Denne side uddybes og udbygges med flere links i nær fremtid.
Mail til Octopus@solak.dkMail til Thomas@solak.dkSkriv til Octopus